Novosti

20. October, 2022.

Popust na Nestro pumpama: Informacija

Poštovani ponosni roditelji,

Ugovorom između Fondacije i Nestro petrol a.d. predviđeno je da nosioci Ponosne kartice ostvaruju popust od 0,08 feninga po litru goriva i 7% na cjelokupan asortiman.

Popust se ostvaruje uz Nestro karticu koja se izdaje zajedno sa Ponosnom karticom. Međutim, zbog promjene načina poslovanja naš strateški partner Nestro već više mjeseci ne izdaje svoje kartice uz naše radi čega nosioci Ponosne kartice ne mogu da ostvaruju popust iz važećeg ugovora.

O ovom problemu smo obavjestili korisnike 15.08.2022. godine ( klikni za objavu na ovoaj link). Takođe, dana 18.08.2022. godine, održali smo sastanak sa upravom Nestro petrol kompanije na kojem smo ljubazno zamoljeni da se strpimo dok profunkcioniše novi sistem naplate koji će omogućiti ostvarivanje popusta.

Suočeni sa sve većim brojem upita naših novih korisnika, Ponosnih roditerlja, o tome kada će i na koji način moći da ostvare ugovorene popuste, dana 18.10.2022. godine smo kompaniji Nestro petrol a.d. uputili i zvaničnu molbu za izvršenje ugovora. U molbi smo tražili da se nosiocima Ponosne kartice omogući korišćenje popusta te smo predložili načine na koje se ovaj popust može ostvariti bez troškova po kompaniju Nestro petrol.

Izražavmo nadu da će naš partner Nestro petrol a.d. uskoro odgovoriti na našu molbu i da će Ugovor broj: 7878/21-2 koji smo potpisali dana 20.04.2021. godine, nastaviti da se izvršava. Ujedno, izvinjavamo se Ponosnim roditeljima koji su eventualno doživjeli neprijatnost zbog neodobravanja popusta samo uz Ponosnu karticu. Još jednom, nadamo se skorijem rješenju.

Napomena: Ponosni roditelji koji su ranije dobili svoju Nestro petrol karticu zajedno sa Ponosnom karticom i dalje nastavljaju sa njenim korišćenjem bez zastoja.

Tim Fondacije

Share: