Novosti

29. November, 2023.

Kancelarija Zvornik - nova jedinica mjere

Već samim ulaskom u projekat "Prijatelji porodice" Grad Zvornik je  podigao standarde podrške porodicama sa troje i više djece uz Ponosnu karticu. Tako dobar odziv od preko 60 privrednika koji su potpisali ugovore u istom danu i odobrili popust na svoje robe i usluge 3+ porodicama, nije viđen u Republici Srpskoj a približan mu je samo onaj rezultat ostvaren u Beogradu.

To smo sve već rekli.

Možda nismo dovoljno jasno rekli zbog koga je tako dobar rezultat? Naravno, bez podrške predstavnika lokalne zajednice ne bi bilo ništa. Ali najzaslužnija za ovaj rezultat u Zvorniku je Nikolina Oro. Ponosna majka, dobro poznata u svojoj lokalnoj zajednici po svom aktivizmu i zalaganju za opšte dobro. Rezultati njene nesebičnosti su između ostalog i uspješna realizacija projekta "Prijatrelji porodice" u Zvorniku na korist svih višečlanih porodica. Zanimljivo je reći i to da je Nikolina izuzetno uspješna i na polju podrške roditeljima da ostvare potomstvo te da je u toj oblasti napravila pravu revoluciju.

Ko hoće taj i može: sem svoje iskrenosti i upornosti Nikolina nije imala ništa drugo. Očigledno, ništa više joj nije ni bilo potrebno da bi uspjela za sve nas.

Kad je već dobra neka bude najbolja: Kako bismo joj olakšali rad, Upravni odbor Fondacije je odlučio da formira Kancelariju Zvornik (više informacija o Kancelariji na linku) i za šefa kancelarije imenuje Nikolinu Oro. Nikolina sada može i zvanično u ime Fondacije da zaključuje ugovore sa privrednicima o realizaciji projekta "Prijatelji porodice" i da promoviše rad Fondacije u regiji Birač.

Osim toga, Nikolinine rezultate ćemo ubuduće uzimati kao mjerilo uspjeha po kojem ćemo cijeniti koliko smo posvećeni i koliko doprinosimo radu Fondacije i porodicama.

Share: