Novosti

17. August, 2023.

Budimo podrška svojoj djeci

Godišnji odmori su iza nas a pred nama je početak školske godine sa svim izazovima koje ovaj period nosi. Tu su povećani troškovi nabavke školskog pribora, odjeće i obuće ali i dosta stresa oko organizovanja obaveza i povratka na poslovne i školske aktivnosti. Sa većim brojem djece sve ovo se dodatno usložnjava.

Kako bi ovaj period protekao što ugodnije, Fondacija za porodicu je sa Prijateljima porodice iz privrede i ove godine omogućila značajne uštede podoricama sa troje i više djece koje ostvaruju uz Ponosnu karticu. Partnerska mreža Fondacije pokriva cijelu Republiku Srpsku i omogućava povoljniju nabavku roba potrebnih za opremanje školaraca.

Osim toga, kako bi naši đaci ostvarili što bolji rezultat u školi Fondacija je pokrenula platformu za online podršku pri savladavanju gradiva. Pored časova matematike, srpskog i stranih jezika, kurseva informatike i programiranja u ponudi su i programi pripreme predškolske i školske djece za predstojeće obaveze.

Da bi prvacima bilo olakšano kretanje u školu omogućena je besplatna višednevna online pripremna nastava putem linka:

https://classplus.pro/groupclass/detail/priprema-za-nastavu-uHGfm

Svjedoci smo da brojni izazovi prate odrastanje i školvanje današnje djece i zbog toga smo omogućili seriju besplatnih online psiholoških radionica  „Budimo podrška svojoj djeci“ koja će se održavati u više termina od 23.08.2023. godine do 06.09.2023. godine na linku:

https://psychocare.live/groupclass/detail/budite-podr-ka-svom-djetetu

Takođe, u ponudi je i besplatna radionica "Polzak u školu iz ugla djeteta" koji se realizuje iz oblasti sistemske porodične terapije. Pristupa se putem linka:

psychocare.live/groupclass/detail/emocije--tDJm3

Primarni cilj Fondacije je zdrava i snažna porodica te su besplatne aktivnosti koje nudimo kao podršku đacima i roditeljima dostupne svima, ne samo tri plus porodicama.

Share: