Новости

23. фебруар, 2021.

ПоносниМаркетРС је добио подршку Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске

Савјетница министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Гордана Роквић, са сарадницима састала се данас са предсједником фондације "За породицу“ Драганом Дакићем.

Тема састанка односила се на подршку пројекту фондације „Поносни маркет“ који између осталог окупља вишечлане породице које се баве пољопривредном производњом и које би продајом својих производа путем платформе „Поносног маркета“ могли остварити излазак на тржиште.

На састанку је разговарано о различитим видовима подршке коју Министарство пољопривреде обезбјеђује пољопривредним произвођачима укључујући и вишечлане породице, удружења жена на селу, подршку откупу пољопривредних производа, подршку капиталним инвестицијама и многе друге видове подршке и промоције пољопривредника и њихових производа.

На састанку је закључено да ће фондација и Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у будућем периоду интензивно сарађивати на размјени информација и реализацији пројеката у интересу корисника који припадају вишечланим породицама и баве се пољопривредном производњом.

Шта то значи за 3+ произвођаче:

  • могућност финансијске подршке 
  • могућност умрежавања
  • веће тржиште 
  • додатна подршка Поносним мајкама произвођачима

Подели: