Новости

29. новембар, 2023.

Канцеларија Зворник - нова јединица мјере

Већ самим уласком у пројекат "Пријатељи породице" Град Зворник је  подигао стандарде подршке породицама са троје и више дјеце уз Поносну картицу. Тако добар одзив од преко 60 привредника који су потписали уговоре у истом дану и одобрили попуст на своје робе и услуге 3+ породицама, није виђен у Републици Српској а приближан му је само онај резултат остварен у Београду.

То смо све већ рекли.

Можда нисмо довољно јасно рекли због кога је тако добар резултат? Наравно, без подршке представника локалне заједнице не би било ништа. Али најзаслужнија за овај резултат у Зворнику је Николина Оро. Поносна мајка, добро позната у својој локалној заједници по свом активизму и залагању за опште добро. Резултати њене несебичности су између осталог и успјешна реализација пројекта "Пријатрељи породице" у Зворнику на корист свих вишечланих породица. Занимљиво је рећи и то да је Николина изузетно успјешна и на пољу подршке родитељима да остваре потомство те да је у тој области направила праву револуцију.

Ко хоће тај и може: сем своје искрености и упорности Николина није имала ништа друго. Очигледно, ништа више јој није ни било потребно да би успјела за све нас.

Кад је већ добра нека буде најбоља: Како бисмо јој олакшали рад, Управни одбор Фондације је одлучио да формира Канцеларију Зворник (више информација о Канцеларији на линку) и за шефа канцеларије именује Николину Оро. Николина сада може и званично у име Фондације да закључује уговоре са привредницима о реализацији пројекта "Пријатељи породице" и да промовише рад Фондације у регији Бирач.

Осим тога, Николинине резултате ћемо убудуће узимати као мјерило успјеха по којем ћемо цијенити колико смо посвећени и колико доприносимо раду Фондације и породицама.

Подели: