Novosti

31. decembar, 2022.

Strateško partnerstvo za 2030 domete

Fondacija je tokom prethodne tri godine realizovala nekoliko projekata u cilju podrške porodicama na kulturnom, ekonomskom, obrazovnom, radnom i socijalnom planu. Najznačajniji naš tekući projekat je "Prijatelji porodice" u kojem smo okupili 32 lokalne zajednice iz Republike Srpske, preko 250 društveno najodgovornijih privrednih subjekata i blizu 10 000 porodica.

Ovaj, i drugi povezani projekti su nam ukazali na značajnu potrebu naših korisnika odnosno naših partnera za što jednostavnijom nabakvkom odnosno prodajom roba i usluga koje su dostupne uz Ponosnu karticu. Imajući u vidu potrebe i jednih i drugih, zasnovali smo strateško partnerstvo sa londonskom kompanijom Transforming to Digital Ltd . Dogovoreno je da sa ovim partnerima realizujemo 4 programska projekta (Class Plus4YourBizFitnessPlusClasterPsichoLogoMedica ), u okviru krovnog projekta "Prijatelji porodice" a koji pokrivaju najvažnije segmente potreba 3+ porodica odnosno poslovanja naših partnera.

Očekujemo da kroz realizaciju navedenih programskih projekata bitno unapredimo poslovanje partnera i doprinesemo stvaranju što boljeg poslovnog ambijenta, smanjenje troškova poslovanja i maksimalizaciju profita Prijatelja porodice. Navedeno će omogućiti značajnije pogodnosti za 3+ porodice i veću dostupnost roba i usluga.

Poslovni modeli koji su razvijeni u okviru navedenih projekata saglasni su sa ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija  (UN SDG)

Podeli: