Novosti

30. December, 2021.

Ponosni praznici – učinimo nešto trajno korisno!

Povodom predstojećih Božićnih i novogodišnjih praznika Fondacija Za porodicu je odlučila da svakoj porodici sa troje i više djece i koja ima Ponosnu karticu RS omogući da zaradi novac.

Praznični period je period darivanja, period brige za druge ali i period očekivanja koja nije uvijek lako ispuniti. Naročito roditeljima u porodicama sa troje i više djece. Cilj Fondacije je da podrži ponosne roditelje i omogućimo im da zarade potreban novac kako bi bezbrižno i domaćinski dočekali predstojeće praznike.

Nosioci Ponosne kartice RS iz cijele Republike Srpske su se angažovali i postali saradnici Fondacije. Njihov posao je da razgovaraju sa lokalnim privrednicima i da ih uključe u projekat „Prijatelji porodice“, tj. da u ime Fondacije sklope ugovor sa privrednicima koji će odobravati popuste uz Ponosnu karticu RS.

Osim će vrijedni ponosnim roditelji imati priliku da zarade, ujedno će se uvećati broj kompanija „Prijatelja porodice“ a što je u interesu cjelkupne 3+ zajednice u Republici Srpskoj koja već broji preko 7000 porodica.

 

Ovom prilikom pozivamo privrednike da se odazovu inicijativi Ponosnih roditelja iz naše opštine i uključe se u Projekat „Prijatelji porodice“.

Share: